Detail

knipsel

PETER-PAN

Belgian Warmblood

knipsel

Kleur

BRUINHoogte

166

Voorgesteld door

ANTHONISSEN BART


TANGELO VAN DE ZUUTHOEVE
NARCOS II
OLYMPIA VAN DE KREKEBEKE
FAIR PLAY III
GEMINI
LAUDANUM XX
RACYONA
QUASTOR
MA POMME
TANAEL
IL PLEUT BERGERE
BORAN XX
MONTA BELLA XX
RAMIRO 210389565
ALCYONE
FESTINA
HEARTBREAKER 89.4335
NOPTA
NIMMERDOR 147
BACAROLE 83.4381
SAYGON
OPTA
FARN 210378459
RAMONAA 187
SILVANO 273
ORCHIDEE 14364
ALCANAR XX
DRUDE 41133858
LUGANO VAN LA ROCHE
JOSEE

INFORMATIE MOEDERLIJN:

1° MOEDER: Festina, P-label, Jump. 1m40

Nakomelingen:

2° MOEDER: Nopta, P-label

Nakomelingen: Dominart (Orlando), Jump. 1m45 – El Charro (Heartbreaker), Jump. 1m45 – Robine (Heartbreaker), gekeurde hengst, Jump. 1m40

3° MOEDER: Opta

Nakomelingen:

AANVERWANTE HENGSTEN: Apollo van het Lindebos (Skippy II), Jump. 1m60 – Csarano d’Argilla Z (Coriano), Jump. 1m60 – Halando II (Kehab XX)

AANVERWANTE SPORTPAARDEN: Sarah de Saint Pierre (Skippy II), Jump. 1m60 – Flintglas (Duftglas), Jump. 1m60 – Quinten (Wendekreis), Ev. CCI2*

 

Beoordeling moeder: Festina, °2005, 169 cm

 

Festina is een bloedgemaakte aansprekende merrie. Zij staat goed in het rechthoekmodel. De hals heeft voldoende lengte. De schoft-schouderpartij is goed. De rug heeft voldoende lengte en de lendenen zijn sterk. De achterhand is goed gespierd. Het beenwerk heeft veel lengte en is voldoende correct gesteld. Het beenwerk is droog en hard. Zij stapt voldoende ruim en met afdruk. De draf is soepel en met oprichting.

 

Type:

Peter-Pan is een aansprekende moderne hengst die voldoende in het rechthoekmodel staat. Hij heeft een snittig hoofd. De hals is goed van lengte, vorm en bespiering. De schoft is goed. In het middenstuk is hij goed gesloten. De achterhand is goed ontwikkeld.

 

Beenwerk:

Het beenwerk is droog en heeft voldoende bot. De beenstanden zijn correct. Hij heeft voldoende lengte in het beenwerk. De voeten zijn goed gevormd.

 

Bewegingen in vrijheid:

De stap is vlot en makkelijk. Hij draaft soepel met evenwicht en een goed achterbeengebruik. De galop is handig en voldoende ruim. Op de harde bodem stapt hij ruim en met afdruk en draaft hij met veel takt.

 

Springen in vrijheid:

Bij het springen in vrijheid houdt hij het hoofd iets hoog op de sprong. De voorbeentechniek en lichaamsgebruik zijn voldoende. Hij laat voldoende vermogen zien.

 

Rijden onder het zadel:

Onder het zadel is de looplust en Rittigkeit goed tot zeer goed en geeft hij een zeer goed mondgevoel. In de bewegingen heeft hij veel oprichting. De stap en draf zijn voldoende ruim. De galop is voldoende ruim en met evenwicht.

 

Springen onder zadel:

Bij het springen onder het zadel kan hij de schoft meer omhoog brengen. Het ruggebruik is voldoende. Hij kan meer vermogen tonen.

 

Peter-Pan  is een mooi gemodelleerde hengst die over goede springgenen beschikt.

Omschrijving Fokwaarde Betr score
Omschrijving Fokwaarde Betr score
Naam Geboortedatum
1