Detail

knipsel

PICASSO VAN DE VELDSTRAAT

Belgian Warmblood

knipsel

Kleur

BRUINHoogte

170

Voorgesteld door

T. & L. N.V.


Veilinghengst

TOULON
HEARTBREAKER 89.4335
NIKITA
NIMMERDOR 147
BACAROLE 83.4381
JOKINAL DE BORNIVAL
HAYLAND-L
FARN 210378459
RAMONAA 187
SILVANO 273
ORCHIDEE 14364
ALME 6650833
WOKINA
LURANO 313110377
LOTEUSI
JUNIFEN VD BURKELSLAG
THUNDER VAN DE ZUUTHOEVE
BELONA VAN DE PEREBOOM
ARGENTINUS 313302680
JURA VAN ST.MAARTEN
UPSILON VAN DE HEFFINCK
ODESSA VAN DE PEREBOOM
ARGENTAN 310415867
DORLE 316918465
NIMMERDOR 147
LANDLADY 210211887
CLINTON 210236093
OVANNA VAN DE HEFFINCK
DENVER
CRONELLA

INFORMATIE MOEDERLIJN: 94 – BWP 

 

1° MOEDER: Junifen vd Burkelslag, E-label, G-label

Nakomelingen:

2° MOEDER: Belona van de Pereboom, G-label, Dr. Z1

Nakomelingen:

3° MOEDER: Odessa van de Pereboom

Nakomelingen: Ritouch van de Pereboom (Sioux de Baugy), Jump. 1m30 – Skady van de Pereboom (Pik Bauer), Jump. 1m30 – Havano de Saar (Winningmood van de Arenberg), Ev. CIC2* –             Idith de Saar (Winningmood van de Arenberg), Ev. CIC2*

AANVERWANTE HENGSTEN: Offecier van de Pereboom (Thunder van de Zuuthoeve)

AANVERWANTE SPORTPAARDEN: Gunder van de Pereboom (Thunder van de Zuuthoeve), Jump. 1m60 – Hermes van de Pereboom (Wandor van de Mispelaere), Jump. 1m45 – Randy van de Pereboom (Sioux de Baugy), Jump. 1m40 – Comeet van de Pereboom (Orlando), Ev. CIC3*

 

Beoordeling moeder: Junifen vd Burkelslag, 171 cm

Junifen vd Burkelslag staat goed in het rechthoekmodel. De hals kan iets meer lengte hebben en heeft iets weinig bespiering. De schoft-schouderpartij is voldoende ontwikkeld.  Het middenstuk is lang. In de lendenen kan zij iets sterker zijn. De achterhand is goed gespierd. Het beenwerk is fijn en droog. De stap is voldoende ruim en soepel. Zij draaft ruim en met veel afdruk.

 

Type:

Picasso van de Veldstraat staat goed in het rechthoekmodel, maar doet iets klassiek in type aan. De hals mist iets lengte. Hij heeft veel schoft. Het middenstuk heeft lengte, maar kan iets sterker in de lendenen zijn. Het kruis is iets hellend.

 

Beenwerk:

Het beenwerk heeft voldoende bot. Het heeft veel lengte en is correct gesteld. De voeten zijn goed gevormd.

 

Bewegingen in vrijheid:

De stap is voldoende ruim. De draf is voldoende ruim maar iets gespannen. De galop is ruim maar kan meer gedragen zijn. Op de harde bodem stapt hij ruim en draaft hij met veel afdruk.

 

Springen in vrijheid:

Bij het vrijspringen toont hij veel inzet. Hij springt met een voldoende voorbeentechniek. Het lichaamsgebruik is iets wisselend. Hij is voorzichtig en toont voldoende vermogen.

 

Rijden onder het zadel:

Onder het zadel heeft Picasso van de Veldstraat veel uitstraling. De Rittigkeit en looplust zijn middelmatig. De stap is ruim. De draf en galop zijn ruim maar hij is niet zo goed aan de beenhulpen.

 

Springen onder zadel:

Onder de man springt hij makkelijk en met veel reactie. De voorbeentechniek is goed. In de bovenlijn houdt hij zich soms iets vast boven de sprong. Hij zwaait achteraan goed uit. Hij toont veel vermogen.

 

In Picasso van de Veldstraat zit het ambassadeursbloed van Toulon en Thunder van de Zuuthoeve verenigd dat garant staat voor springkwaliteit.

Omschrijving Fokwaarde Betr score
Omschrijving Fokwaarde Betr score
Naam Geboortedatum