BWP Top Stallion Auction presenteert: 41 veilinghengsten!

Bekijk ze hier, met info moederlijn

Begin dit jaar werd Origi d’O veilingtopper op de BWP Top Stallion Auction 2017. Hij verhuisde naar Duitsland. Daarnaast waren er nog mooie sommen voor heel wat andere hengsten. De grootste bedragen gingen naar de goedgekeurde hengsten Oscar van Spieveld en Oscar The Hommage die beiden in België bleven en naar On My Own van ’t Nief Geel, een hengst die we in 2018 terugzien op de derde fase van de Hengstenkeuring.

De aantallen voor de editie van 2018 liggen in dezelfde lijn, met 41 zijn ze aangemeld. Uiteraard moeten ze wel nog de tweede dag van de hengstenkeuring passeren vooraleer ze effectief kunnen aantreden in de veiling.

Alle deelnemers aan de hengstenkeuring vindt u hier. De veilinghengsten zijn in het groen aangeduid, bij hen vind je ook de info over de moederlijn al terug.  In de cataloog van de hengstenkeuring zijn opnieuw QR-codes voorzien door Hippomundo. Op die manier kan je dus op een snelle manier steeds nog meer info opzoeken van alle hengsten. In een latere fase kan je via die QR-codes ook de videobeelden van de veilinghengsten raadplegen.

 

BWP Top Stallion Auction: 20 januari – Azelhof, Lier (Aarschotsesteenweg 201)

Organisatie & administratie: Lieve De Greeff: +32 497 538 982

Advies hengsten: Marc Van Dijck: +32 475/26.81.51

Diergeneeskundig advies, ter plaatse op de hengstenkeuring: Vrijdag (19/1) & Zaterdagvoormiddag (20/1) op het Veilingsecretariaat